A-spelers

“Vriendinnen blijken af en toe geweldige A-spelers te zijn!”

Ja, je begrijpt het goed. Ik ben momenteel A-spelers om me heen aan het verzamelen.
Maar je zal jezelf wel afvragen: “Wat zijn A-spelers?”Samen met Balm - A-spelers

Door David en Arjan wordt het uitgelegd als personen wie mij een stapje verder kunnen helpen. Iedereen kan een A-speler zijn en een nog betere worden!
Bovendien vind ik het interessant eens kritisch naar mijn vriendenlijst te kijken. Wie geeft mij energie en kan mij mogelijk ook steunen in mijn activiteiten. Voor mij persoonlijk is er weinig veranderd aan mijn lijst met contactpersonen.

Echter triggert deze actie mij wel om nog verder om me heen te kijken. Wie kan ik laten aansluiten als een stimulerende contactpersoon? Ik denk dan met name in de richting van mijn collega’s.
Eén collega specifiek heeft mij laatst, voor mij best plotseling, een geweldig idee aangedragen. Dat idee sluit perfect aan bij mijn wens om een product te gaan ontwikkelen. Mijn streven is om begin oktober een eerste versie af te hebben van mijn nieuwe product.
Zodra het af is vertel ik het jullie uiteraard meteen.
In ieder geval krijg ik er momenteel veel energie van om ermee bezig te zijn. Mijn kennis groeit, mijn vaardigheid bloeit, ik blijf bezig op mijn vrij dag, best veel voordelen gelukkig.
En mijn droom wat ik er van wil maken?

Dat houd ik nog even geheim!
Maar vragen mag altijd.

Vriendelijke groet,
Judit Balm