Groepsarrangement

Als u kiest voor een groepsarrangement, dan help ik uw kind in een groepje van twee of drie kinderen. U kunt zelf twee of drie kinderen tegelijk opgeven.

Het verloop van de contactmomenten

Na een gratis en vrijblijvend intakegesprek heb ik een beeld gevormd van uw wensen, verwachtingen en/of eventueel de leervraag voor uw kind. Daarna ontvangt u een verslag over het gesprek. Bovendien breng ik u op de hoogte van een voorlopig plan.

Als na het intakegesprek besloten is om een verdere samenwerking aan te gaan, dan spreken we het eerste contactmoment af. Hiervoor plan ik altijd één uur in.

Met huiswerkbegeleiding en bijles leer ik uw kind kennen tijdens dit contactmoment en check ik de leervraag. Van hieruit zet ik mijn voorlopige plan om in een meer concreter plan.

Met verslaglegging gebruik ik het uur om mij in te lezen in het verslag. Vervolgens kan ik dan gericht feedback geven en een concreet plan voorleggen die mijn aanpak toelicht.

Input en suggesties van jullie kant zijn altijd welkom!

Minimaal aantal uren

Om een eerlijk beeld te krijgen of mijn begeleiding effect heeft, heb ik een minimum aantal af te nemen uren ingesteld. Het minimum is 4 uur. In mijn algemene voorwaarden is dit terug te lezen. Voor hulp bij verslaglegging heb ik het minimum ingesteld op 2 uur.

Tip!
Uit ervaring blijkt dat 2 uur achtereen erg lang is, dus ik raad u aan maximaal 1,5 uur per contactmoment af te nemen.

Uw financiële investering

Groepsarrangement

De uurprijs is per kind en een contactuur is 60 minuten. De uurprijs is inclusief de reiskosten.

1 kind;          € 32,50
2 kinderen;  € 27,50         15% korting
3 kinderen;  € 25,-             20% korting

Contact

Heeft u vragen?

Dan kunt u altijd contact met mij opnemen via de telefoon 06-46414885 of het contactformulier.

 

Samen met Balm - groepsarrangement