Investeringen

De afgelopen tijd heb ik veel investeringen gedaan voor mijn bedrijf. Zo heb ik tijdelijk 5 kinderen geholpen naast een fulltime baan, maar ook in de zin van materialen aanschaffen, heb ik investeringen gedaan. Samen met Balm - investeringen

Begin april heb ik een prachtige schoudertas met eigen logo laten drukken en pennen + een sleutelhanger besteld. De komende tijd ga ik op zoek naar een geschikte manier om reclame te maken via de auto. Een raamsticker of magneet zijn al potentiële opties. Leuk!

Al deze investeringen werpen hun vruchten af. De komende periode mag ik 4 kinderen blijven begeleiden, de intentie is om de begeleiding tot aan de volgende CITO-periode in juni te laten lopen. Super leuk!

Binnenkort ga ik terug naar 3 á 4 dagen werken op school en kan ik weer extra investeren in mijn toekomst. Zo wil ik mijn wiskunde cursus, die ik even opzij gelegd had, weer oppakken. Maar wil ik ook nog altijd mijn Meervoudige Intelligentie kaarten gaan ontwerpen en concreet gaan inzetten! Ideeën hiervoor beginnen al vorm te krijgen. Binnenkort zal ik hier een apart bericht over schrijven.

Groet, Judit