Samen met Balm

Wees Welkom! Na een geslaagde vakantie ben ik klaar voor een frisse start! U ook?

Ik ga volgend jaar, onder andere, fris van start in Bunnik. Hier ben ik parttime, als onderwijsassistent, aangenomen om kinderen te begeleiden die op het leerplein aan het werk zijn. Ik ben heel benieuwd naar de regelmaat die het mij kan bieden naast mijn huidige baan, als onderwijsassistent, in het SO en het geven van bijles of huiswerkbegeleiding.

Dinsdag 16 augustus krijg ik te horen hoe mijn werkweek ingedeeld gaat worden. Hier kijk ik naar uit, want vervolgens kan ik meer helderheid scheppen over de uren die ik kan besteden aan Samen met Balm. Ik verwacht, naast de avonduren tussen 19:00 en 21:00 uur, enkele middagen van 16:00 tot 18:00 uur er bij te kunnen pakken. Dit komt doordat ik veelal in de ochtend werkzaam zal zijn op school.

Wilt u alvast wat extra informatie, dan kunt u die gerust opvragen bij mij.

Geniet nog even van de laatste weken vakantie!

Vriendelijke groet, Judit Balm

Samen met Balm