Start samen met Balm!

Graag verwelkom ik u op Samen met Balm.
Wat fijn dat u een kijkje komt nemen!

Het idee voor Samen met Balm is in januari 2013 ontstaan. De kennis die ik tijdens mijn opleidingen en werk heb opgedaan in de afgelopen jaren, benut ik graag om kinderen effectief verder te helpen. Momenteel lukt dat niet als juf voor de klas, maar wel als onderwijsassistent en als huiswerkbegeleider en bijlesdocent. Bij de visie vertel ik meer over mijn manier van werken.

Samen met Balm - Start

Een weblog

Een weblog is erg leuk om nieuwe ontwikkelingen te delen. Dit ga ik dan ook graag met u doen! Via actuele berichten over onder andere lopende activiteiten houd ik u op de hoogte. Verder vind ik het interessant om te luisteren naar de kinderen en vattende uitspraken met u te delen.

Social Media

Via Facebook en LinkedIn kunt u ook mijn actuele ontwikkelingen volgen. Word lid en help mij tegelijkertijd mijn netwerk te vergroten.