Ook in de vakantie bereikbaar!

Ondanks dat de vakantie nadert, krijg ik het nu eigenlijk weer even extra druk! Klanten besluiten nog ‘even’ een extra les te plannen, om ook de laatste toetsperiode onder controle te krijgen. Compliment: “Ze is aardig, flexibel en geeft heel fijn les”

En toevallig heb ik sinds kort nog twee nieuwe klanten erbij gekregen. Eentje help ik door haar scriptie taal technisch te controleren op zinsbouw en spelling. Verder help ik nu iemand met de laatste loodjes van haar opleiding. Dit doe ik door elke twee/drie dagen telefonisch contact te hebben en haar verslagen/presentaties en samenvattingen naar mij toe te laten sturen als bewijs. Compliment: “Wat fijn dat je me helpt mijn deadlines te behalen! Een planning werkt écht!”

Door goed de wederzijdse wensen en verwachtingen uit te spreken, krijg ik het altijd voor elkaar om de klant goed te snappen en verder te  helpen. De twee recentste klanten wonen beide in de provincie Noord-Holland. Doordat we regelmatig telefonisch contact hebben of contact onderhouden via de mail, is het alleen maar voordelig, voor beide partijen, om op deze manier vanuit huis te werken.

Heb je een vraag, schroom niet hem te stellen! Wie weet help ik jouw straks ook!
Vriendelijke groet, Judit

De vakantie is inzicht, maar ik zit niet stil!

Laat jij je helpen?

Ik heb vakantie van 28 juli t/m 17 augustus.