Vooruitzichten

De vooruitzichten zijn positief  voor mij.
Het is fijn de zomer in te gaan met zonnige vooruitzichten. Deze vooruitzichten heb ik zelf gecreëerd, door mij afgelopen jaar actief in te zetten bij het benaderen van potentiële klanten en mij in te zetten voor actieve klanten.

samen met balm - persoonlijke vooruitzichtenDoor kwaliteit en service te bieden, heb ik mijn klanten kunnen geven wat ze van de gevraagde begeleiding verwachtte. Fantastisch om dat bevestigd te krijgen in een feedbackformulier.
Momenteel blijf ik bezig met hulp bieden voor verslaglegging. Een andere klant begeleid ik nog één week en daarna is het afwachten of ze daadwerkelijk geslaagd is. Daarnaast ziet het er naar uit dat klanten, wederom, hulp gaan vragen aan mij. Hoe mooi zou dat zijn!
Om tussendoor niet stil te zitten en mijn kansen te doen groeien, voor na de herfstvakantie, ga ik in de vakantie actief aan de slag met een flyer en educatieve materialen die ik wil benutten tijdens mijn lessen. samen met balm - zonnige vooruitzichten
Bovendien ben ik gemotiveerd om mijn wiskundecursus zo spoedig mogelijk af te ronden. Het uiterlijke streven is een examen in November. Nog mooier is het als Oktober al lukt.

Vriendelijke groet,
Judit Balm